Generdefinierande, gränsöverskridande elektronisk outfit Swedish House Mafia kommer att slutföra en historisk första nästa sommar när de rubriker en gigantisk 9-timmars “One Night Stand” -föreställning inför 65 000 personer på Milton Keynes National Bowl lördag 14 juli 2012.

Swedish House Mafia

Swedish House Mafia – DJs Axwell, Steve Angello och Sebastian Ingrosso kommer att få sällskap av gäster och vänner som kommer att dyka upp från 14:00 och stänga 23:00 och båda dem och därför kommer temat att tillkännages i februari.

Bandet är också inställda på att släppa ett live-album (date tbc) som tas från vägen i år. Albumet kommer att innehålla deras tidigare otillgängliga Coldplay Vs Swedish House Mafia-mix ‘Every Teardrop may be a Waterfall’ plus ‘Antidote’, deras nya samarbete med Knife Party (Rob Swire och Gareth McGrillen).

Svenskarna har redan haft fenomenal framgång hittills. Inte bara sålde deras senaste UK-turné samtal på några minuter som såg en andra natt till i Londons Alexandra Palace, men de sålde över 1 000 000 singlar enbart under 2010, såg deras album ‘Till en’ nå guldstatus, co-headlined Radio One’s Big Weekend och spelade stora festivaler inklusive Creamfields, T inom parken och Oxegen. Internationellt sålde deras ökända Masquerade Motel-evenemang i Miami, Las Vegas och Ibiza där de fick sexton veckors uppehållstillstånd.

Biljetter till Milton Keynes

Biljetter till Milton Keynes Bowl kostar £ 45, biljetterna fortsätter att säljas klockan 9 på fredagen den 30 september, och eFestivals kommer att ha länkar för att handla för dem då.

Denna händelse bekräftades ikväll när bandet tillkännagav att de skulle kunna spela en annan “One Night Stand” på Madison Square Garden i New York den 16 december 2011. detta kan se Swedish House Mafia – Axwell, Steve Angello och Sebastian Ingrosso – göra historia när de bli den främsta dansakten som har rubrikerna båda platserna.

Leave a Reply

Your email address will not be published.